Kalkvæk

Kalkfjerner til professionel brug​

​Skal din virksomhed købe kalkfjerner til professionel brug?
Hos Biosale Danmark er vi specialiseret i miljøvenlige produkter, som benyttes til vedligeholdelse​ såsom at fjerne kalk. Vi har mange kunder i de store byer, herunder København, Odense og Aarhus, men vi sælger vores kalkfjerner til erhvervskunder i hele Danmark.

Miljøvenlig og effektiv kalkfjerner

​Vores kalkfjerner er velegnet til rengøringsfirmaer, industrien, offentlige institutioner og alle andre, som har med vådrumsrengørings at gøre. Ofte vil det være et køkken, et baderum eller lignende, men det kan være enhver form for rum, hvor der benyttes kalkholdigt vand såsom postevand.

Vi har altid fokus på miljøet og kundens behov. Derfor er vi en troværdig leverandør til især dansk industri og den offentlige sektor. Vi samarbejder altid med vores kunder om at finde de bedste løsninger, hvor både kunden og miljøet bliver vindere.

Kontakt os for at høre om vores produkter

​Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores produkter til vedligeholdelse – uanset om du bor nær København, Aarhus, Odense eller et helt andet sted i landet. Vi giver også gerne råd og vejledning, før vi sender et uforpligtende tilbud på for eksempel kalkfjerner.

Du kan kontakte os på telefon 70 23 87 86 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@biosaledanmark.dk.

Kalkvæk +

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os