Lugtfjerner/Biofresh

Lugtfjerner til at fjerne røglugt og andre dårlige lugte

Har I brug for lugtfjerner til at fjerne dårlige lugte såsom røglugt?
Hos Biosale Danmark tilbyder vi en række forskellige produkter til vedligeholdelse såsom Biofresh. Det er en lugtfjerner, som er velegnet til at fjerne røglugt og andre former for dårlige lugte. Vi har kunder som for eksempel rengøringsfirmaer, industri, værksteder og offentlige institutioner i København, Odense, Aarhus og resten af Danmark.

Røglugt og andre lugtgener bekæmpes med Biofresh

​Biofresh er en yderst effektiv lugtfjerner, som er kan bruges til at bekæmpe røglugt, urinlugt og andre flygtige lugte. Biofresh anvendes i et koncentrat, som forstøves på for eksempel vægge, gardiner, gulvtæpper og møbler i en afstand af omkring 60-70 centimeter. Det efterlader ikke pletter.

Bio Bakt er et godt kombinationsprodukt. Det er en lugtfjerner fra Novozymes. Lugtkontrollen ligger i alkohol, hvor en bakterie vågner, når man fjerner alkoholen.

Derpå fjerner bakterien al røglugt og andre lugtgener. Døre og vinduer skal være lukkede, så bakterien ikke tager lugte udefra.

Vi finder altid frem til de bedste løsninger i samarbejde med kunden. Vi lægger vægt på, at både kunden og miljøet skal være vindere. Derfor er vi en troværdig leverandør til mange danske virksomheder.

Få et tilbud på vores lugtfjerner

Du er velkommen til at få en snak om bekæmpelse af røglugt og andre flygtige lugte, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på en lugtfjerner – uanset om du bor nær København, Aarhus, Odense eller et helt andet sted i landet.

Ring gerne til os på telefon 70 23 87 86 for at få mere at vide. Du kan også skrive til os på e-mail info@biosaledanmark.dk.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os