Urinlugt/lugtfjerner

Urinlugt fjernes effektivt med Bio Bakt/Biozyme

Skal du have bugt med urinlugt?
Hos Biosale Danmark har vi specialiseret os i at sælge miljøvenlige produkter inden for vedligeholdelse såsom lugtfjernere. Bio Bakt/Biozyme er yderst velegnet til at fjerne urinlugt og andre lugtgener. Vi har mange kunder i de store byer såsom København, Odense og Aarhus – men vi sælger vores produkter til blandt andet rengøringsfirmaer, kommuner, boligselskaber og offentlige institutioner i hele Danmark.

Bio Bakt/Biozyme fjerner urinlugt og andre stærke lugtgener

Bio Bakt/Biozyme kan bruges til alle former for urinlugt og andre stærke lugtgener, herunder lugten af “våd hund”. Det kan bruges omkring urinaler og affaldscontainere, men det kan også benyttes som vaskemiddel med videre.

Bio Bakt/Biozyme er velegnet til blandt andet:

  • Affaldscontainere
  • Sko, syntetisk tøj med videre
  • Andre steder med urinlugt
  • Afløb
  • Urinaler
  • Toiletter

​Bio Bakt/Biozyme er en lugtfjerner, der fremstilles af Novozymes i USA. Selve lugtkontrollen ligger i alkohol, hvor en bakterie vågner op, når man fjerner alkoholen. Derpå fjerner denne bakterie urinluft og andre stærke lugte.

​Vi samarbejder altid med kunden, så vi kan finde frem til de bedste løsninger. Vi lægger vægt på, at både vores kunder og miljøet skal være vindere.

Vi bestræber os med andre ord på at være en troværdig leverandør til danske virksomheder.

Kontakt os for at få en få et tilbud på lugtbekæmpelse

Du er velkommen til at ringe til os for at få en snak om vores produkter til lugtbekæmpelse af urinlugt og andre stærke lugte. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på Bio Bakt/Biozyme – uanset om du bor nær København, Aarhus, Odense eller et helt andet sted i landet.

Ring til os på telefon +(45) 70 23 87 86 for at aftale nærmere.
Du kan også skrive til e-mail info@biosaledanmark.dk.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os